top of page
DSC04926.jpg

Over mij

Mijn naam is Ali Schilt-Blankenstijn en ik heb jarenlange ervaring in een GGZ-instelling met het begeleiden van kinderen en ouders.

Kennis, ervaring en kwaliteit

In combinatie met de opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik veel kennis en inzicht gekregen over het gedrag van mensen, en waarom ze zich zo gedragen. Bovendien doe ik zelf elke dag persoonlijk ervaring op met het opvoeden van adoptiekinderen.

Ik kan goed luisteren en me inleven in de ander. Daardoor kan ik heel dicht bij de kern komen waar het om gaat.

Bij mij vind je kwaliteit, professionaliteit, transparantie en gelijkwaardigheid. Met mijn jarenlange ervaring sta ik niet boven jullie, maar naast jullie. Om door te geven wat ik geleerd heb. Ik vind niets mooier dan voor een tijdje mee te lopen en mee te denken in het proces en leven van anderen.

Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker en gezinsbegeleider. Ook ben ik opgeleid tot kindercoach en heb ik een SKJ-registratie als jeugdprofessional.

  • HBO-Social Work (MWD)

  • Post HBO IAG (Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding)

  • Post HBO Kindercoach


Daarnaast heb ik korte trainingen gevolgd, bijvoorbeeld voor omgaan met complexe scheidingen en geweldloos verzet in gezinnen.

 

Verder heb ik jarenlange werkervaring:

  • Ruim 10 jaar als begeleider in de gehandicaptenzorg (Siloah).

  • Meer dan 20 jaar als professional in een GGZ-instelling (Eleos), waarvan ik de laatste jaren kinderen en ouders begeleid in de thuissituatie.

  • Ik werk als kindercoach voor kinderpraktijk Papillon, een praktijk voor speltherapie.

Registraties

KvK-nummer: 84458151

SKJ Jeugd- en gezinsprofessional

Registratienummer: 110015978

 

Mijn AGB-code is: 41542676
 

Ook is mijn diploma voor kindercoach ingeschreven als Post-HBO Registeropleiding kindercoach, namens SPHBO (de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland).

Registratienummer: 170225-165848

Ik ben als kindercoach aangesloten bij beroepsvereniging Adiona.

SPHBO-logo.jpg
skj-logo.png
Logo-Adiona-2023.png
bottom of page