top of page
DSC04571.jpg

Visie: aanpak coaching

De Zilveren Parel wil het mooiste, het beste wat kinderen in zich hebben naar boven halen, zodat ze zullen stralen als de parel die ze zijn.

Stralen als een Parel

Als eerste kijk ik naar wat een kind wel kan en wat hij zelf kan doen. Welke stappen kan een kind zetten tot meer zelfvertrouwen of meer sociale vaardigheden?

Bij mij vind je een ontspannen setting en een aanpak die bij jou en je kind past. Het begint altijd bij de leeftijd, ontwikkeling en persoonlijkheid van je kind. Welke behoeften hebben ouder en kind?

Die afstemming op jullie unieke situatie zorgt ervoor dat een coachingstraject snel effect heeft.

Zilver

Zilver is een prachtig glimmend edelmetaal en ook de kleur van Schoonhoven, die ook wel de Zilverstad genoemd wordt. In deze stad bevindt zich mijn praktijk en werk ik voor mensen uit de directe omgeving, maar ook buiten de Krimpenerwaard kan een beroep worden gedaan op De Zilveren Parel.

Levensvisie

Iedereen kan bij mij terecht voor ouder- en kindcoaching, ongeacht de levensvisie. Zelf werk ik vanuit een christelijke visie. Dit komt alleen aan bod in de coaching als hier behoefte aan is. De parel heeft een bijzondere plek in de christelijke geloofsovertuiging, waar kinderen gezien worden als parels in Gods hand. Als dat beeld jou aanspreekt, kunnen we dit meenemen in onze gesprekken.

bottom of page