top of page
DSC04987.jpg

Coaching voor ouder en kind

Met liefde geef ik je gezin een steun in de rug bij de opvoeding en ontwikkeling van jullie kind. Je kunt bij mij terecht als je tegen gedragsproblemen of sociaal-emotionele problemen aanloopt met je kind.

Zo ga ik te werk

Wellicht is er sprake van onzekerheid, pesten, slaapproblemen bij je kind, of merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit door een scheiding. In een kortdurend traject ga ik samen met je kind werken aan zijn doelen en geef ik jullie als ouders handvatten mee.

 

Ook kun je bij mij terecht als je vragen hebt over de opvoeding van je kind(eren). Samen onderzoeken we waar je tegenaan loopt en ik begeleid je naar een meer ontspannen opvoeding. Je gaat meer genieten van het opgroeien en opvoeden. Je kind begeleiden naar volwassenheid is een cadeau waar jullie ook van mogen genieten!

En heb je als kind of jongere behoefte aan een wat langer coachingstraject, omdat je toch wel tegen lastige dingen aanloopt in je dagelijkse leven (bijvoorbeeld thuis, op school of waar dan ook). Dan kan ik wat langer met je 'meelopen'.

Kortdurende of langdurende coachingstrajecten

In een traject ga ik met jou en je kind op zoek naar de oorzaak van de problemen die jullie ervaren. Wat is de kern van het probleem en waar hebben jullie behoefte aan? Dat worden de doelen waar we aan gaan werken, vanuit een relatie van gelijkwaardigheid. Zo loop ik een tijdje met jullie mee en deel mijn kennis en inzichten op een manier die aansluit bij je kind. Via de sessies die we hebben kunnen we in jullie leven een verandering op gang brengen. En is er meer nodig, dan is een langer traject bespreekbaar.

Tarieven kindercoaching en oudercoaching

  • Een traject duurt ongeveer 6-8 sessies, inclusief intake en evaluatie.

  • Per sessie van 50 minuten betaal je €67,50.

  • Na 8 sessies betaal je €65 per uur.

 

Je kunt overwegen om een PGB aanvraag te doen bij de gemeente.

Neem contact op voor een kosteloze kennismaking.

bottom of page